De tweedejaars hebben er al een heel jaar LeukOmteLeren op zitten. Een leerzaam jaar wat hen gemotiveerd heeft om door te gaan en ook het derde jaar van LeukOmteLeren te gaan doen.

Het tweede jaar is een verdieping en een aanvulling op het eerste jaar. We gaan dit jaar met nieuwe thema’s en beroepen aan de slag. Daarnaast krijgen de leerlingen meer verantwoordelijkheden toebedeeld: ze helpen met het maken van de lunches, schrijven een blog, maken foto’s en bedenken zelf voor een aantal zondagen welk beroep zij graag in deze gastlessen aan de orde zouden zien komen.

Een extra uitdaging die we dit jaar bieden, komt vanuit de samenwerking met de studenten van de Arnhem International School. Elke zondag komen er namelijk 2 leerlingen van de Arnhem International School die mee zullen draaien als assistent begeleiders: zij praten Engels met de leerlingen en dagen hen zo uit stapjes te nemen in het Engels praten.

Ook de tweedejaars hebben een eigen programma en eigen jaarcoördinator. Tess Assen  stelt zich hier voor en geeft aan hoe je contact met haar kunt opnemen. Het jaarprogramma voor de tweedejaars  lees je hier.

Wil je weten wat de tweedejaars dit jaar allemaal ervaren? Lees dan hun blog.

Tweedejaars 2018-2019