LeukOmteLeren wordt mede mogelijk gemaakt door vele sponsors en donateurs.
Wil jij met je bedrijf ook bijdragen?

Hoe kan jouw bedrijf bijdragen aan LeukOmteLeren?

Steeds vaker ontmoeten we donateurs die naast een financiële bijdrage ook graag op een praktische manier iets willen toevoegen aan de Stichting LeukOmteLeren Weekendschool Arnhem. Inmiddels kunnen we putten uit tal van gastdocenten die belangeloos een zondagmiddag willen verzorgen voor onze jongeren. Ook zijn er bedrijven die ons praktisch ondersteunen. Je kunt hierbij denken aan het bouwen van een nieuwe website, het geven van trainingen voor onze vrijwilligers, het doneren van fotocamera’s, etc.

Daarnaast zijn er ook andere constructies denkbaar: een partnerschap bijvoorbeeld. Zo hebben Presikhaaf Schoolmeubelen, Arcadis/KNHM, BASF Nederland BV en de HAN faculteit Educatie zich verbonden aan een jaargroep. Dit betekent dat zij naast een financiële bijdrage iedere zondag een begeleider leveren vanuit hun eigen organisatie. Zo ervaren zij van dichtbij wat LeukOmteLeren Weekendschool Arnhem betekent voor de jongeren op de zondagmiddagen en nemen zij die ervaringen mee terug in de eigen organisatie. Zij groeien met de jongeren mee en volgen drie jaar lang één groep.

Een andere mogelijkheid zou kunnen zijn een organisatie te koppelen aan het buddyproject. Naast de financiële bijdrage kan een bedrijf of organisatie een aantal buddy’s leveren.

Nieuwsgierig naar wie er bijdragen aan LeukOmteLeren en hoe zij dit doen? Neem dan een kijkje in ons sponsoroverzicht.

Ben je benieuwd naar wat jij en jouw organisatie kunnen betekenen voor LeukOmteLeren?
Mail dan naar  Peter Burgers, penningmeester

donateurspeeze    donateursAkzoNobel